Szolgáltatásaink - Borkóstolók és rendezvények

"Egy pincészet meglátogatása kulturális élmény, a helyi értékek bemutatása. A bor igazi világát csak így ismerheted meg, amit nem kapunk bortékában néhány palack bor megvásárlásával." - Kovács Róbert


Borkóstoló 4 fajta borral

1.500 Ft/fő

Az ár tartalmazza a pincészet bemutatását, valamint a borkorcsolyát.

Borok:

- Schwabengold száraz fehérbor

- Cserszegi fűszeres száraz vagy Muskotály félédes fehérbor

- Kékfrankos Rosé száraz

- Cabernet sauvignon száraz vörösbor

Minimum létszám 4 fő kóstoló személy, bővíthető akár 12 fajta bor bemutatásáig. Ha szeretnék akár 30-40 éves borok is ízlelhetnek nálunk.

Pincefalu séta, hagyományos borospince, harmonikás, házias ízek tovább színesíthetik a programot, de nagyobb létszám esetén kérhet két fajtás egyszerű borkóstolót pincebemutatással is.

Nyitottak vagyunk minden igényre.


Pincegazdás borkóstolók

A vendégek ajándék nyakba akasztható poharakkal sétálhatnak présházról-présházra. A Kovács család borai mellett akár három különböző helybéli, neves pincegazda borait is megízlelhetik.

Vidám hangulatban, harmonikaszó mellett, ismerhetik meg a világ legnagyobb borospincefalujában az ősi sváb borászmesterséget. A program zárásaként finom magyaros ízekkel várjuk a vendégeket.


Prémium Borkóstoló

Megérkezés után a család pincészetének bemutatása borkóstolással, majd egy látványokban gazdag séta az Európában egyedülálló 1200 présházból álló pincefaluban.

A Kovács család hagyományos löszfalba vájt pincéjében praktikus nyakba akasztható poharak segítségével folytatódik a borkóstolás.

A pincefalu nevezetes utcáin más pincegazdák borait is megízlelhetik. Mindezt a falu hagyományaihoz illő sváb harmonikaszó teszi felejthetetlenné.

Visszaérkezvén a Borházba a Hajósi Hagyományőrző Néptánccsoport hangulatos, vidám előadását láthatjuk.

Egy jellegzetes pincepörkölt vagy egy sváb ízeket rejtő hidegtál teheti még emlékezetesebbé ezt a szép napot. Vinotékánk gazdag kínálatából megvásárolhatóak a tetszésüket elnyert borok.

Szeretettel várjuk Önöket a "Szőlő és a Bor Nemzetközi Városába"!

Szőlőszüret

Augusztus végétől október közepéig szeretettel várjuk kedves vendégeinket szürettel egybekötött programunkra. Hagyományos szőlőszüretelés, házi pálinkával, zsíros kenyérrel, harmonikaszó mellett.

Tradicionális szőlőfeldolgozás, szőlőtaposás és mustkóstolás után, a program kiválasztott borkóstolóval folytatódhat. Borozgatás közben családias hangulatot kelthet a szabadtéri sütés-főzés.


Csapatépítő meeting

Amikor a házigazda és borkóstoló másodlagos...

Az év minden napján várjuk önöket:

- borkóstolóra

- családi összejövetelekre

- céges rendezvényekre

- konferenciákra

- lakodalmakra

Nálunk ön is megmutathatja barátainak szakácstudományát!

Tervezze nálunk cége konferenciáit, és mi egybekötjük egy felejthettlen hajósi élménnyel!
(c) 2004-2020 All rights reserved - Kovács Borház - Hajósi Pincefalu

Készítette: Weboldal-Center